munkakorileiras.hu

Feltételek

Webáruház adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója a Larskol Kft. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

Székhely: 1164 Budapest, Etelköz u. 19.
Adószám: 14330214-2-42
Telefonszám: 06-20-3292651
E-mail: info@larskol.hu

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

A munkakorileiras.hu webáruházban eladásra kínált termékek képezik a vállalkozó és a vásárlók közötti szerződés tárgyát. A vásárolni kívánt termékek tulajdonságait és jellemzőit a konkrét termék leírásában találja meg részletesen.

Kérjük, hogy a termékleírásokat figyelmesen olvassák el, hogy pontosan azt a terméket rendelhessék, melyre szükségük van. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár.

 

Szerzői jogi nyilatkozat

A munkakorileiras.hu honlapon megjelenő tartalom, így a letölthető és megvásárolható dokumentumok, cikkek, az előadások, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: „mű”) szerzői jogi oltalom alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa és egyben üzemeltetője (Larskol Kft.) jogosult.

Bármely tartalom engedély nélküli felhasználása sértheti a szerzői jogot, a szellemi alkotások jogát, valamint  tulajdonhoz fűződőjogokat. A Honlapon található  anyagok kizárólag saját használatra tölthetőek vagy másolhatók, kereskedelmi felhasználásuk semmilyen formában  nem engedélyezett. A nem kereskedelmi használat során sem lehet megváltoztatni azon különféle jelzéseket, amelyek a tulajdonos személyére utalnak. A Honlap bármely tartalmi elemének (szöveg, kép stb.) továbbítása, megosztása, másolása, újra kiadása, feltöltése, egyéb közzététele kereskedelmi céllal, vagy a tartalom bármilyen módosítása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. A webáruházban árult művek felhasználására csak a vásárló szervezet (vagy személy) jogosult, harmadik félnek tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Semmilyen formában sem engedélyezett a munkakorileiras.eu oldalon található és onnan letöltött anyagok többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban.

Ez a szolgáltatás az Európai Bizottság ESCO osztályozási rendszerén alapul.

 

Jogérvényesítés

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan minőségi kifogás merülne fel, úgy a jogszabályoknak megfelelően a 49/2003. GKM rendelet által meghatározottak szerint járunk el.

A minőségi kifogásokkal kapcsolatban kérjük, keresse a fent található elérhetőségeinket.

 

Visszatérítési politika

A megrendeléstől számított 14 napon belül a termék ár visszatérítését kérheti, ha nem felel meg az elvárásainak. A visszatérítés az eredeti fizetési módon történik, és a visszatérítési folyamat befejezése után kerül jóváírásra. A visszatérítést a Larskol Kft. végzi, a visszatérítés a webáruházon kívül az info@larskol.hu email címen is kérhető.

Bővebben: Visszatérítési irányelvek

 

Egyéb feltételek

A munkakorileiras.hu webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Webáruházunkat nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza honlapunk akadálytalan működését és a vásárlást.

A webáruház üzemeltetője szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Az üzemeltető nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a vásárlási feltételekben rögzített szabályokat, az üzemeltető szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

© Larskol Kft. – Minden jog fenntartva!